Nieuws Nieuw hoofdstuk voor De Drukwerk Specialist

Maikel Slot (31) en Rogier Oude Avenhuis (30) uit Ootmarsum hebben een goede start gemaakt met De Drukwerk Specialist. In januari besloten ze om samen een nieuw avontuur aan te gaan. Vijf maanden later is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: vanaf 1 juni zijn ze gevestigd in een kantoor aan de Denekamperstraat in Ootmarsum.

Samenwerking

Het verhaal van de Ootmarsumse ondernemers kreeg begin dit jaar publiciteit in de Tubantia, waarmee ze regionaal de nodige aandacht wisten te trekken. Het plan was om het eerste jaar vanuit huis te werken om te kijken hoe het bedrijf zich verder zou ontwikkelen. Ook de samenwerking tussen het tweetal speelde hierin een belangrijke rol. Ze zijn namelijk al lang bevriend met elkaar en voor Rogier was het een nieuwe uitdaging als ondernemer.

Professionaliseringsslag en groei

Dat de vrienden na een half jaar vertrouwen in elkaar hebben blijkt. Met hun kantoor, dat gevestigd is in het bedrijfspand van Lammerink Installatiegroep, is het tijd voor de volgende stap. “Onze samenwerking bevalt erg goed en dit smaakt naar meer. Het was onze wens om zo snel mogelijk te professionaliseren en de nodige stappen te zetten om verder te groeien,” benadrukken Maikel en Rogier. “Hopelijk kunnen we op korte termijn iemand aannemen die ons kan versterken.” Het tweetal geeft aan dat ze mooie plannen voor de toekomst hebben, waarmee ze klanten nóg beter kunnen bedienen. Enkele voorbeelden van klanten waar ze recent drukwerk voor hebben verzorgd zijn Hartman Tuinmeubelen en Ditt Officemakers. Ook bij het onlangs gepubliceerde boek van de Ootmarsumse kunstschilder Ton Schulten waren de compagnons betrokken.

Nieuwe klanten

Rogier richt zich op de commerciële kant van het bedrijf en brengt De Drukwerk Specialist verder onder de aandacht bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Vooralsnog is dit voornamelijk in de regio. “We krijgen steeds vaker aanvragen van nieuwe klanten die op zoek zijn naar een goede drukwerkpartner voor onder andere magazines, brochures en catalogi,” vertelt Rogier. “Naast dat het artikel in de Tubantia heeft geholpen om De Drukwerk Specialist in de regio op de kaart te zetten, krijgen we ook steeds meer aanvragen door positieve mond-tot-mondreclame.” Maikel voegt hieraan toe dat klanten het fijn vinden om snel en vooral goed geholpen te worden. Persoonlijk contact, snelheid en flexibiliteit is ook hetgeen dat hun bedrijf kenmerkt.

Bezoekadres

De Drukwerk Specialist is gevestigd aan de Denekamperstraat 67 in Ootmarsum. In hun kantoor kunnen de Ootmarsummers leveranciers ontvangen en klanten uitnodigen om de wensen voor drukwerk te bespreken. Meer informatie: website www.dedrukwerkspecialist.nl of telefonisch met Maikel Slot of Rogier Oude Avenhuis via 085 130 91 69.