Wij geloven dat drukwerk de verbinding met je doelgroep versterkt

Naast dat wij de zichtbaarheid voor bedrijven verhogen, brengen we mensen ook een beetje dichter bij elkaar.

Over ons Leer ons kennen

Wij zijn twee jonge ondernemers, die al jarenlang goed bevriend zijn. We hebben samen gestudeerd én we hebben wekelijks naast onze studie gewerkt in de lokale snackbar om een zakcentje bij te verdienen. Nadat we onze eigen weg zijn ingeslagen, besloten we om tien jaar later een samenwerking aan te gaan in de grafische dienstverlening. Alsof het zo had moeten zijn: De Drukwerk Specialist is herboren.

Ja, herboren, want Maikel is de oprichter van De Drukwerk Specialist. Rogier is er drie jaar later bijgekomen om onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Uiteraard met een gezamenlijke visie: wij geloven dat drukwerk de verbinding tussen bedrijven en hun doelgroep versterkt. Juist in het digitale tijdperk waarin we leven.

Maikel en Rogier in de drukkerij

Waarom we het doen

Meer verbinding. Veel bedrijven streven ernaar om meer in verbinding te staan met medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. Dit willen wij ook. Sterker nog, daar staan wij voor. Bij De Drukwerk Specialist helpen wij om de verbinding tussen bedrijven en hun doelgroep te versterken. Naast dat wij met onze oplossingen de zichtbaarheid voor bedrijven verhogen, brengen we mensen ook een beetje dichter bij elkaar. En daar wordt de wereld mooier van!

Op basis van de volgende drie kernwaarden verbinden wij ons met klanten, leveranciers en werknemers.

Authentiek zijn is wanneer je dingen zegt en doet die je echt gelooft. Dit is een kernwaarde die betrekking heeft op onze bedrijfsvoering en vormt tevens de basis van onze cultuur. Wij laten zien waar we voor staan met puurheid, echtheid en oprechtheid. Waarom we het doen, hoe we werken en wat we leveren staat met elkaar in balans.

Wij beschikken over een gezonde dosis Twentse Nuchterheid waar we trots op zijn. 'Doe je normaal, dan doe je al gek genoeg'. Dat is de mentaliteit die we graag vasthouden en tevens de reden waarom het zo goed klikt met klanten, leveranciers en werknemers. In het verlengde van nuchterheid staat betrouwbaarheid. Als wij een afspraak maken, dan staat deze afspraak. Bovendien doen we wat we beloven en dat doen we goed.

Klantgericht betekent voor ons flexibel zijn, snel schakelen en het geven van persoonlijke aandacht. Tijdens een oriënterend gesprek zorgen we ervoor dat we de wensen en behoeften van de klant begrijpen en dat we deze vertalen naar de beste oplossing. Dit doen wij door onze klanten persoonlijk te benaderen, naar ze te luisteren en van ze te leren. De waardevolle inzichten die we vervolgens krijgen, gebruiken we om onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Hiermee doen we net dat stapje extra en leveren we meer dan klanten van ons verwachten.

Authentiek zijn is de kern van onze bedrijfsvoering. We laten zien waar we voor staan en houden ons aan onze beloften.

Maikel Slot

Oprichter en drukwerkspecialist

Hoe we werken

Het is onze missie om iedere dag meer te leveren dan klanten van ons verwachten. We zijn creatief, stellen ons flexibel op en houden net als onze klanten van persoonlijk contact. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hoef je niet lang op een reactie te wachten. Wij weten als geen ander dat het fijn is om zo snel mogelijk en vooral goed geholpen te worden.

Wij, Maikel en Rogier, zijn je vaste contactpersonen en zijn betrokken bij iedere aanvraag. Met onze kennis en ervaring als drukwerkspecialist kunnen we vrijwel iedere vraag beantwoorden. Weten we het niet? Dan gaan we het voor je uitzoeken en komen we er zo snel mogelijk op terug.

Bij ons hoef je niet lang op antwoord te wachten. Wij weten namelijk als geen ander dat het fijn is om zo snel mogelijk en vooral goed geholpen te worden. Hier staan wij bij onze klanten om bekend. Op ons kun je rekenen, ook als iets niet goed is afgeleverd!

Heb je een spoedopdracht, moet je last minute nog wijzigingen in het ontwerp aanbrengen of heb je snel ergens hulp bij nodig? Geen probleem, wij zijn hierop ingericht. Wij luisteren naar je wensen en denken met je mee over de beste oplossing.

Ontzorging betekent voor ons meedenken, ondersteunen en begeleiden vanaf de aanvraag tot en met de levering van het drukwerk. Wij geven advies, verzamelen de juiste informatie en denken aan alle details. Zo kun jij je focussen op je eigen werk en hoef je alleen nog maar te wachten op de levering.

Bij De Drukwerk Specialist geloven we dat drukwerk een doeltreffend communicatiemiddel is waarmee je een optimale merkbeleving creëert.

Rogier Oude Avenhuis

Marketing & sales

Wat we leveren

Wij leveren drukwerk van hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast nemen we met onze aanvullende diensten het (druk)werk zoveel mogelijk uit handen. Wij denken mee, ondersteunen en begeleiden vanaf de aanvraag tot en met de levering van het eindproduct.

Wij leveren ook drukwerk op maat. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijzondere afwerkingen of formaten, maar ook speciale verpakkingen of het verzorgen van een mailing. Wij leveren dus niet alleen standaard producten in onze webshop, maar doen met onze aanvullende diensten net dat stapje extra voor onze klanten.

Meer weten of snel bestellen?

Nog niet uitgelezen?

In onze blog lees je het laatste nieuws, handige tips en alles wat maar met drukwerk te maken heeft.