FLS Company

Een op maat gemaakte bestelmodule en POS-materialen voor FLS Company

Introductie

Bij FLS Company weten ze precies wat ze aan het doen zijn. Niet voor niets zijn merken zoals Flügel en Boswandeling binnen no-time tot A-merkstatus verheven. Zo drink je geen shooter, maar Flügel. De kracht van deze merkbeleving ligt bij het bouwen van een fanbase rondom het specifieke merk en deze te voorzien in hun behoeften.

Aanleiding

FLS Company is vorig jaar bij ons in de lucht gekomen met de vraag of wij ze konden helpen met het verzorgen van verschillende drukwerk producten die behoren tot de categorie POS-materialen. Hierbij kun je denken aan posters, shotkaarten en plaatmaterialen zoals forex en dibond. Met deze opvallende POS-materialen, wil FLS company verschillende merken onder de aandacht brengen bij gasten in horecagelegenheden.

Aanleiding

Doel

Omdat FLS Company op regelmatige basis dezelfde drukwerk producten bij ons bestelt, hebben we nagedacht over een slimme bestelmodule. Dit is één van onze diensten die we aanbieden bij klanten waarmee we intensief samenwerken, met als doel om extra waarde toe te voegen in het bestelproces. Omdat FLS Company hiervoor in aanmerking kwam, hebben we een op maat gemaakte bestelmodule gebouwd waarmee medewerkers snel en makkelijk drukwerk kunnen bestellen.

Doel

Samenwerking

Bij FLS Company hebben ze een eigen Media & Graphic Design afdeling, speciaal opgezet om de kwaliteit van de uitstraling van de producten te waarborgen. In een relatief korte periode hebben we een intensieve en prettige samenwerking opgezet met Sander, Mike en Jari van deze afdeling. Zij hechten, net als wij, veel waarde aan kwaliteit, persoonlijk contact en snelheid. Mede om deze reden hebben we het vertrouwen gekregen om hun vaste drukwerkpartner te worden.

Samenwerking

“Bedankt voor de te gekke samenwerking die wij met jullie zijn aangegaan afgelopen jaar. Jullie snelheid, hulp met meedenken, professionaliteit en kwaliteit hebben onze verwachtingen overtroffen. Laten we in de toekomst nog verder groeien met elkaar en vooral doorgaan met deze goede samenwerking!”

Sander, Jari & Mike
Media & Graphic Design

Werkwijze

Na enkele orders hebben we gekeken welke drukwerk producten het meeste bij FLS Company voorkomen. Vervolgens hebben we meegedacht over een oplossing die het werk makkelijker maakt en de kans op fouten minimaliseert: een slimme en op maat gemaakte bestelmodule. Na een korte uitleg hebben we onze contactpersonen van de Media & Graphic Design afdeling op de hoogte gebracht van de werking van deze module.

Werkwijze

Resultaat

Het resultaat mag er zijn: opvallend drukwerk en een op maat gemaakte bestelmodule, waarin medewerkers van FLS Company snel en eenvoudig drukwerk kunnen bestellen. Wanneer iemand een order via de module plaatst, kan hij of zij meteen het bestand uploaden en het juiste afleveradres invoeren. De module controleert vervolgens het bestand op technische aspecten, waarna we de opdracht in productie nemen.

Al met al een mooi resultaat voor een leuke en tevreden klant waar we met een trots gevoel op terugkijken!

Resultaat

Andere cases

Wil je meer van ons werk zien? Bekijk dan onze andere cases.

Persoonlijk contact

Wij staan klaar om je te helpen

Heb je vragen over deze klantcase, onze diensten of wil je een snel een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.