Tel International

Aluminium textielframes met verwisselbare peesdoeken.

Introductie

Tel International biedt een aantrekkelijke collectie eigentijdse en decoratieve producten voor thuis, tuin en terras. Als zakenpartner is Tel in staat om uitgebreide logistieke ondersteuning en diensten aan te bieden, zoals voorraadbeheer en directe levering aan de winkel. Dankzij jarenlange ervaring in het importeren en distribueren van trendy producten, leveren ze een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Aanleiding

Bij Tel International werken ze met enorme passie aan een duurzame toekomst. Een toekomst waarin je kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft met de decoratieve buitenproducten die zij aanbieden.

Tel International is in augustus 2022 verhuisd van Oldenzaal naar Borne, waar ze een zo milieuvriendelijk en klimaatneutraal kantoor hebben ontworpen dat voorzien is van een grote showroom. In de nieuwe showroom wilde Tel International een optimale beleving voor haar klanten creëren.

Aanleiding

Doel

Voor de inrichting van deze showroom en ter voorbereiding op het nieuwe lenteseizoen hebben we meegedacht over de beste drukwerkoplossing, waarmee Tel elk seizoen eenvoudig van collectie kan wisselen. Uiteindelijk met het doel om klanten te verwelkomen en met de nieuwe collectie te inspireren.

Doel

Samenwerking

Al meerdere jaren voeren we drukwerkopdrachten uit voor Tel International. Hierbij kun je denken aan brochures, stickers, kaarten, visitekaartjes en dus nu ook textielframes voor de nieuwe showroom. Een project waarbij we betrokken zijn geweest vanaf de aanvraag tot en met de montage van de frames.

Samenwerking

“Wij hebben goede ervaringen met De Drukwerk Specialist. Beide heren staan je snel te woord en komen met goede tarieven voor verschillend drukwerk. Bij eventuele ontevredenheid staan ze ook snel paraat om het op te lossen.”

Christianne Tel
Creative Director

Werkwijze

Nadat de aanvraag bij ons binnenkwam, hebben we op basis van de wensen advies gegeven over het beste materiaal. Vervolgens hebben we een afspraak ingepland om een aantal voorbeelden te laten zien. Tevens hebben we alle details met elkaar doorgenomen. Denk hierbij aan afmetingen, de kwaliteit en de montage van de textielframes.

Werkwijze

Resultaat

Met de door ons geleverde frames die zijn voorzien van verwisselbare peesdoeken, heeft Tel International een mooie en ruimtelijke showroom ingericht. In deze showroom kunnen medewerkers klanten ontvangen en tegelijkertijd inspireren met hun nieuwste collectie. Een collectie vol verfrissende kleuren, bloeiende bloemen en langverwachte helderheid.

Resultaat

Andere cases

Wil je meer van ons werk zien? Bekijk dan onze andere cases.

Persoonlijk contact

Wij staan klaar om je te helpen

Heb je vragen over deze klantcase, onze diensten of wil je een snel een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.