LIFEAID Europe

Op maat gemaakte houten POS-displays voor LIFEAID Europe

Introductie

LIFEAID Europe is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige en gezonde voedingsproducten voor mensen met een actieve levensstijl. Alle producten hebben verschillende gerichte supplementenmengsels, smaken, dezelfde lage calorieën en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaken of zoetstoffen. Hieronder vallen onder andere FITAID energy drinks, sports recovery drinks en immunity drinks, die met name CrossFit® atleten zien als de #1 prestatie- en herstel supplementen.

Aanleiding

De sportdrankjes zijn met name populair onder CrossFit® liefhebbers en atleten. Om deze reden bieden sportscholen die zich richten op CrossFit® activiteiten de producten van LIFEAID Europe aan. Om het merk en de verschillende varianten beter onder de aandacht te brengen bij deze sportscholen, was LIFEAID Europe op zoek naar een oplossing waarmee ze vijf varianten op een originele manier in sportscholen kunnen presenteren.

Aanleiding

Doel

Op het originele houten POS-display, voorzien van merknaam en QR code, is ruimte voor vijf blikken. Het doel van deze oplossing is om het merk FITAID Europe te promoten en een vijftal varianten in CrossFit sportscholen te presenteren. Daarnaast wil het bedrijf met deze oplossing de verkoop van de sportdrankjes in sportscholen stimuleren.

Doel

Samenwerking

Al meerdere jaren voeren we verschillende drukwerkopdrachten voor LIFEAID Europe uit waarmee ze de zichtbaarheid van het merk in sportscholen verhogen. Denk hierbij aan posters, stickers, tafeldisplays en spandoeken. Omdat het hier ging om een unieke drukwerk op maat oplossing met specifieke wensen vanuit de klant, hebben we meerdere partijen aangehaakt om tot het gewenste resultaat te komen.

Samenwerking

“The collaboration with De Drukwerk Specialist was very clear. They responded quickly, paid attention to details and had a good understanding of our needs. Production and overall project was quite long, but this was also due to external production and worldwide material shortages. We are very happy with the sleek and straight forward end-result, which allows our products to be displayed clearly.”

Charlotte Murdoch
Project & Events manager - Europe

Werkwijze

Als eerste hebben we samen met de klant de wensen voor het POS-display besproken. Denk hierbij aan de afmetingen, de afwerking van het hout en de grootte van de bedrukking op het display. Vervolgens konden we met deze specificaties op zoek naar een geschikte leverancier. Omdat we een groot netwerk hebben, konden we ook bij deze ‘special’ opdracht snel schakelen met een leverancier die gespecialiseerd is in de productie en afwerking van hout.

Werkwijze

Resultaat

LIFEAID Europe heeft 250 op maat gemaakte houten POS-displays in ontvangst genomen die zijn voorzien van logo en QR code. Wij zijn trots dat we deze mooie ‘special’ voor LIFEAID Europe mochten uitvoeren en kijken terug op een fijne samenwerking waarbij we meerdere leveranciers hebben betrokken om tot het gewenste resultaat te komen.

Resultaat

Andere cases

Wil je meer van ons werk zien? Bekijk dan onze andere cases.

Persoonlijk contact

Wij staan klaar om je te helpen

Heb je vragen over deze klantcase, onze diensten of wil je een snel een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.